Bedrijfsprofiel

Vaarschool "De juiste koers" is ontstaan door ons eigen enthousiasme voor het varen, in het Nederlandse klimaat kun je eigenlijk alleen in de zomer varen, dus in de winter blijft er tijd genoeg over om je kennis door te geven en anderen enthousiast te maken voor het varen.
Zelf bezitten wij reeds 23 jaar een boot en hebben wij dus al vele weekends en vakanties doorgebracht op het water, de eerste jaren in Nederland, maar daarna steeds meer in BelgiŽ, Frankrijk, en Duitsland.

jacht
kribben

In die lange tijd hebben we het steeds drukker zien worden op deze binnenwateren, waar veel meer mensen dan vroeger gehoor kunnen geven aan hun droomwens, een eigen boot, met het bijbehorende vaarbewijs.
Na een gedegen opleiding is in 1996 Vaarschool "De juiste koers" ontstaan, en sinds die tijd hebben wij reeds verscheidene lichtingen opgeleid met veel succes.
Ons slagingspercentage is 95 %.
Van half september tot half april kunt u bij vaarschool "de juiste koers" terecht voor opleidingen voor vaarbewijs 1 en 2, marifonie en GMDSS (Marcom-B). Van maandag t/m zaterdag geven wij zeven lessen in de week, wellicht is er ook voor u een tijdstip bij dat het u schikt, vraag informatie aan per email harrie.bloemendal@kpn-officedsl.nl of telefoon (0345-501506).


AdresVaarschool "De juiste koers"
Schaardijkseweg 11
4111 PA Zoelmond
Tel: 0345 501506
eMail info@vaarschooldejuistekoers.nl

HOME

Home Bedrijven-nederland

©   webdesign MakingThePages b.v.