Buren.biz


Privacy

Alle pagina's en internetsites die MakingThePages maakt houden optimaal rekening met de privacy van de bezoekers op eenzelfde manier als zouden ze langs uw fysieke etalage lopen. Aan mensen die een bedrijfsetalage of showroom bekijken wordt tenslotte ook niet om hun paspoort gevraagd. MakingThePages maakt geen gebruik van trucs om informatie van de bezoeker te krijgen, noch laat MakingThePages dit andere bedrijven doen. Als er gebruik wordt gemaakt van bezoekerstellers worden hiervoor de statistieken van de Internet Service Provider (ISP) gebruikt en de gebruikte informatie is dan ook altijd voor de bezoekers toegankelijk. Net zoals wij in onze produkten letten op de privacy van mensen doen we dat ook voor onze klanten. Alle door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Geen van de door ons verkregen gegevens inclusief klantenbestanden, telefoonnummers en eMail-adres zullen aan anderen worden verstrekt of verkocht.

Dat wij zorgvuldig omgaan met ieders privacy wil nog niet zeggen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het internet is niet waterdicht. Wij willen onze klanten erop wijzen dat er vele mogelijkheden zijn waarbij uw informatie bij anderen terechtkomt. Voor een internetsite is dat natuurlijk niet erg, sterker nog, het doel is zelfs dat iedereen hem ziet. Maar eMail is een ander verhaal. Ons advies hier is, behandel eMail als is het een briefkaart, deze kan gelezen worden door iedereen die hem ziet. Ook uw eigen surfgedrag op het internet is niet anoniem, diverse internetsites kunnen gegevens van u combineren tot een compleet gebruikersprofiel.

Enkele mogelijke lekken in het internet

Indien op geldermalsen.biz gegevens van u staan die u liever niet op het internet wilt hebben neem dan contact met ons op zodat wij deze gegevens kunnen verwijderen. Mensen die herkenbaar op foto's staan en hiertegen bezwaar hebben worden verzocht dit kenbaar te maken zodat wij dit kunnen aanpassen.
MakingThePages b.v. B.W.P.M. Mauritsz Telefoon 0345 575548 eMail geldermalsen@makingthepages.nl

home

© -    disclaimer      MakingThePages b.v.    mtp    webdesign buurmalsen holland    mtpeMail