Buurmalsen rommelmarkt

Zaterdag 21 mei 2005

Programma zaterdag 21 mei 2005
TijdProgramma onderdeel
09.00 uur OPENING VAN DE MARKT
vanaf 09.00 uur verkoping bij opbod
ca.11.00 uur OPTREDEN FANFARE WILHELMINA
13.00 uur BALLONNENWEDSTRIJD VOOR DE KINDEREN
(kaartjes hiervoor eventueel nog op te halen aan het zaaltje in de Pastorielaan)
14.30 - einde markt koekrad
16.00 uur SLUITING VAN DE ROMMELMARKT EN BEKENDMAKING VAN DE VERLOTINGENaanbod
Click op foto voor vergroting
Waterlooplein, verkoping bij opbod, handwerkkraam, speelgoedkraam, elektrische apparaten, boeken, platen, raden op boodschappenmand, huishoudelijke spullen, planten, aardbeien, sjoelwedstrijd, prikbord, kraam met eigen gemaakte spullen, pannenkoeken, oliebollen, koffie. thee, limonade, saté, friteskraam, oude kleding, jam, appeltaart enz. enz. Verder de gehele dag verkoop van handwerken, serviesgoed/glaswerk, electrische apparaten, bloemen en fruit, speelgoed, meubelen en curiosa op het Waterlooplein enz. Diverse kramen met eet- en drinkwaren en uiteraard vele verlotingen.
Kortom, de moeite waard om een bezoek te brengen aan de rommelmarkt ten bate van het onderhoudsfonds van de Hervormde kerk te Buurmalsen.
Zaterdag 21 mei is het weer zover en wordt in de Kerklaan de rommelmarkt gehouden t.b.v. het onderhoudsfonds van de Hervormde Kerk. De opening van de markt is om 09.00 uur. Zoals alle jaren is er een keur aan artikelen te koop en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd, deze zal om 13.00 uur worden gehouden. Kaartjes hiervoor worden op school uitgereikt maar kunnen ook vlak voor de ballonnenwedstrijd worden verkregen aan de Pastoriezaal. Kinderen kunnen zich tijdens de markt ook laten schminken. Voor het eerst op deze markt de heer IJzerman uit Buurmalsen, waar u terecht kunt met vragen over stamboomonderzoek.
GRAAG TOT ZIENS OP ZATERDAG 21 MEI.
aanbod
Click op foto voor vergroting
De sluiting van de rommelmarkt is om ± 16.00 uur en rond deze tijd worden ook de prijzen van alle verlotingen bekend gemaakt.
Niet vergeten : vrijdag 13 mei vanaf 18.30 uur worden de spullen die u kunt/wilt missen voor de rommelmarkt opgehaald. Wij verzoeken u deze spullen, als het weer dit toelaat, klaar te zetten aan de straat zodat onze ophalers deze snel en eenvoudig kunnen inzamelen.
De rommelmarktcommissie

home page   ©   webdesign MakingThePages b.v.